Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK
Nyckelfärdiga Attefallshus

Nyckelfärdiga Attefallshus

Sommarnöjen har Sveriges största sortiment av arkitektritade och nyckelfärdiga Attefallshus med loft och friggebodar. Vi bygger dem av finaste naturmaterial, för användning året om, i många år framåt. Alla våra Attefallshus är vinterbonade.

Vi har unik erfarenhet av att leverera Attefallshus av hög kvalitet och lyfta dem på plats helt färdiga. Med fast pris och trygg garanti.

Den 15 januari 2020 har riksdagen  tagit beslut om nya regler för Attefallshus som börjar gälla den 1 mars. 

Unikt i våra minsta Attefallshus

Äkta arkitektur

Sommarnöjens minsta hus är värdiga komplement till din huvudbyggnad. De har rena former och välavstämda linjer, och hantverket håller samma kvalitet som våra större hus. I alla avseenden är detta arkitektritade Attefallshus, inga förstorade bodar eller förkrympta villor.

Enkelt

När du har beställt ditt hus byggs det i vår fabrik, inomhus. Sedan levererar vi det färdigt till den plats du valt. Vi tar ansvar för kvaliteten genom hela leveransen, ned till minsta handdukskrok. Det är ett komplett Attefallshus som lyfts på plats, utan någon påverkan på tomten. Och du kan flytta in redan samma dag.

Skräddarsytt

Våra Attefallshus finns i flera mått som alla kan fås med olika arkitektonisk stil, planlösning, utförande och material.

Den personliga prägeln sätter du genom de många tillval och anpassningar vi erbjuder.

Fakta & priser

Här hittar du prislistor, specifikationer och svar på de vanligaste frågorna om vår process. Om du hellre pratar med oss personligen, kontakta oss gärna.

Se dig omkring

Upptäck Modern Sommar 25 med loft på insidan.

Skräddarsytt för privatpersoner, markägare och hotell

Vad ska ditt nya hus förmedla? Hur ser markförhållandena ut? Vilka funktioner ska rymmas? Hur tänker du om arkitektur, material och budget?

Våra arkitekter skapar huset för dig, vi hjälper dig med bygglov, bygger huset i vår fabrik och levererar det färdiginrett till din tomt. Skräddarsytt i naturmaterial till priset av ett kataloghus.

Vill du utveckla din mark?

Om du äger och vill utveckla din mark gör Sommarnöjen livet enklare och affären säkrare. Vårt formspråk, kvalitet och varumärke efterfrågas av konsumenter över hela landet. Det gör att du får ut mer värde av ditt projekt. Samtidigt som våra fasta priser garanterar att produktionen håller budget.

Driver du hotell eller campingplats?

Om du driver ett hotell, gästhus, stugby eller campingplats kan vi hjälpa dig att utveckla din verksamhet med vackert och flexibelt boende. Du kan beställa allt från funktionella kompakta stugor till exklusiva hotellbungalows i alla storlekar. Enkelt, tryggt och till oväntat låg kostnad i jämförelse med kvaliteten och arkitekturen.

Ta kontakt med oss, så delar vi med oss av våra tankar. Liksom lösningar för finansiering som leasing och uthyrning.

Galleri

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*