Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK
Om oss

Om oss

Sommarnöjen startades 2008 av Tomas Riesenberg Tjajkovski, Karin Wiljander och Peter Erelöf. Tomas ansvarade för design och utformning, Karin för inköp och inredning och Peter för byggnation och projektledning. Alla tre har själva sommarnöjen i skärgårdsmiljö – på Husarö, Dalarö och Skogsö.

2014 kompletterades det lilla sortimentet av exklusiva och platsbyggda sommarhus med den första kollektionen av modulbyggda hus som kom helt färdiga till kunderna.

Idag har Sommarnöjen en organisation med tolv medarbetare och två husfabriker. Varje vecka levererar vi nya hus över hela landet.

Sommarnöjen är fortfarande ett partnerägt företag där alla delägare är aktiva i verksamheten. Det ger ett långsiktigt perspektiv, både på husen vi bygger och relationerna vi skapar.

Vi samlar arkitekter, inredare, konstruktörer, projektledare och transport- och markspecialister under ett och samma tak. Det gör beslutsvägarna korta och vi kan lösa problem ur många synvinklar, som ett integrerat team.

Vår arbetsplats är unik i branschen. Med två tredjedelar kvinnor, bakgrunder från olika länder, skilda utbildningar och en informell företagskultur finner vi ofta nya vägar. För oss själva och för våra kunder.

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*