Hus som tål livet på landet

En fast bostad kan bytas när andan faller på. Sommarnöjen å andra
sidan byggs för generationer. De är en emotionell investering men
också en som kräver sunt förnuft.

VÅR KVALITET

Vi levererar hus på överenskommen tid, året runt, eftersom de byggs inomhus i perfekta förhållanden. I vår fabrik finns varken regn eller väta. Under tillverkningen förvarar vi materialet och produkterna som ingår i ditt hus varmt. Arbetet sker i skyddad miljö vilket gör att hantverkarna kan arbeta effektivt och noggrant. Varje arbetsmoment kontrolleras vid två tillfällen och godkänns av två medarbetare. Det ger en kvalitet på en annan nivå än hus där delar av arbetet utförs på plats av olika entreprenörer.

Väljer man bra material håller huset
längre. Det är inte svårare än så.

Våra hus bärs upp av en styv stålram som stöder trästommen. Den starka konstruktionen gör att huset kan lyftas på plats färdigt, med inredning, kök och badrum. Vi isolerar med återvunnen mineralull, även i innerväggarna. I taket är det öppet till nock. På golvet ligger massiva tiljor. Under huset skyddar förzinkad stålplåt mot fukt och skadedjur. Vår byggmetod ger hög kvalitet men också vacker arkitektur. Eftersom vi tillverkar färdiga volymer istället för element slipper vi de begränsningar som prefabricerade hus normalt har. Du ser det på att våra hus saknar skarvar, lister och täckskivor.

Alla hus på landet får sin beskärda del av väder och vind. Det är långt till hantverkare när huset behöver underhållas och inget förblir nytt i all evighet. Därför har vi valt att använda material i rejäla dimensioner från beprövade leverantörer. Allt för att ditt hus ska fungera felfritt från första dagen, och många år framåt. Golv ska tåla att slipas, snickerier att oljas och fasader att behandlas, om och om igen. Väljer man bra material håller huset längre. Det är inte svårare än så.