Luta dig tillbaka

Att bygga ett hus på landet kan kräva minst lika mycket tid – och ge lika mycket bekymmer – som en permanent bostad. Vi gör processen enklare. Oavsett om du vill skapa ett skärgårdshemman, bygga ett fritidshus i skogen eller komplettera med en liten bastu.

VÅR ENKLA PROCESS

Hos oss får du en projektledare som tar sig an ditt projekt från första idé fram till inflyttning. Vi anpassar ditt hus enligt dina önskemål och sköter bygglovsprocessen och andra kontakter med kommunen. Själv behöver du inte göra någonting alls, om du inte vill.

Våra hus uppfyller höga krav
så att du kan släppa dem.

När ditt bygglov är klart tar vi fram tekniska handlingar för ditt hus. Sedan bygger vi det färdigt inomhus i vår fabrik. Vi tar ansvar för kvaliteten i alla detaljer, ned till minsta handdukskrok. Ditt hus blir som du har beställt det redan innan det lämnar fabriken och vi kontrollerar noga att det är perfekt.

Vi förpackar, transporterar och lyfter huset till den plats du har valt. Mindre hus kommer helt färdiga, större hus i några moduler som vi monterar ihop på några dagar. Om du önskar det har vi redan förberett grunden och kopplar sedan in el, vatten och avlopp så att du bara kan flytta in. Inget arbete återstår, inget tillkommer.

Det gäller även priset. Med vår unika tjänst Totalansvar Fast pris har du fått ett fast pris för hela projektet redan innan det satt igång. Ett mer bekvämt och tryggt sätt att få ett nytt hus finns inte.