Attefallshus med bastu

Sommarnöjen levererar vackra Attefallshus med bastu. Vi bygger ditt bastuhus av finaste naturmaterial för användning året om. I många år framåt.

Våra lyxiga Attefallshus med bastu innehåller allt som behövs för avkoppling. Bastun är inredd i vacker ljus asp och aggregatet från Harvia håller hög kvalitet. Du kan naturligtvis välja mellan elaggregat och vedeldat.
I grundutförande är våra Attefallshus med bastu utrustade med högklassigt badrum och relaxrum. Badrummet har dusch, tvättställ, vägghängd toalett och fina detaljer. Relaxrummet fungerar för umgänge likväl som gäster och det breda skjutglaspartiet kan orienteras mot husets framsida eller gavel.
Som i alla Sommarnöjens hus är interiörerna i våra bastuhus genomgående av naturmaterial och håller samma höga nivå som i de större husen.

Vi gör det enkelt att bygga ett Attefallshus med bastu

Med vår tjänst Totalansvar behöver du inte göra någonting alls själv. Vi sköter kontakterna med kommunen, handlar upp och samordnar grundarbete och anslutningar av el och VA samt tar 10 års ansvar för hela projektet.

Vi hjälper dig genom regelverket

Våra arkitekter hjälper våra kunder med bygganmälningar, bygglov och strandskyddsdispenser runt om i Sverige. Vi hjälper dig med utformning och placering, hur nära befintliga hus och grannar du får bygga och hur du bygger i sjönära lägen.

Färdigt bastuhus direkt till din tomt

Vi bygger våra hus helt färdiga inomhus i vår egen fabrik. Det ger oss full kontroll på tillverkningen med stomme, finsnickerier, el och VA. Vi tar huset till din tomt och lyfter det på plats med en kran. Det ger minimal åverkan på naturen och gör att du kan flytta in direkt.