Attefallshus med badrum

Sommarnöjen har Sveriges bredaste sortiment av nyckelfärdiga attefallshus med badrum/toalett. Vi bygger ditt hus helt färdigt av finaste naturmaterial för användning året om. I många år framåt.

Vi skapade Sveriges första attefallshus redan 2014, tillsammans med arkitekt Thomas Sandell. Regeringen premiärvisade sedan vårt hus på Norrmalmstorg i Stockholm när man presenterade den nya lagstiftningen.

I dag har vi ett brett sortiment av attefallshus på 30 kvm, som alltid levereras nyckelfärdiga. För oss betyder detta att du får ditt hus helt färdigt, utan att behöva göra några tillägg. Rejäl isolering, massivt trä, fina naturmaterial och genomtänkta detaljer är standard hos oss.

Vi gör det enkelt att bygga attefallshus med badrum

Med vår tjänst Totalansvar behöver du inte göra någonting alls själv. Vi sköter kontakterna med kommunen, handlar upp och samordnar grundarbete och anslutningar av el och VA samt tar 10 års ansvar för hela projektet.

Vi hjälper dig genom regelverket för attefallshus

Våra arkitekter hjälper våra kunder med bygganmälningar för attefallshus varje vecka, runt om i Sverige. Vi hjälper dig med utformning och placering, hur nära befintliga hus och grannar du får bygga och hur du bygger attefallshus i sjönära lägen. Här kan du läsa mer om reglerna för attefallshus.

Färdigt Attefallshus direkt till din tomt

Vi bygger våra hus helt färdiga inomhus i vår egen fabrik. Det ger oss full kontroll på tillverkningen med stomme, finsnickerier, el och VA. Vi tar huset till din tomt och lyfter det på plats med en kran. Det ger minimal åverkan på naturen och gör att du kan flytta in direkt