Attefallshus med loft

Sommarnöjen har Sveriges största sortiment av arkitektritade Attefallshus med loft. Loften har bjälklag i tunt men starkt trä, för maximal inre takhöjd. Vi bygger våra hus av finaste naturmaterial, för användning året om, i många år framåt.

Vi har unik erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga Attefallshus av hög kvalitet och lyfta dem på plats helt färdiga. Med fast pris och trygg garanti.

Det sägs ibland att storleken inte har någon betydelse. Det är fel. Sommarnöjens Attefallshus med loft ger dig nämligen stora möjligheter.

År 2008 presenterade vi Sveriges första små arkitektritade husmodeller, när den tillåtna storleken på friggebodar ökades till 15 kvadratmeter. De ritades i samarbete med omtalade Tham & Videgård Arkitektkontor och väckte stor uppmärksamhet tack vare sin funktionalitet och design.

Fem år senare, 2014, utvecklade vi och arkitekten Thomas Sandell Sveriges första Attefallshus. Det premiärvisades på Norrmalmstorg i Stockholm där regeringen presenterade den nya lagstiftningen.

Idag får Attefallshus vara upp till 30 kvadratmeter, efter nya regler för Attefallshus som trädde i kraft 1 augusti 2020. Sommarnöjen har byggt upp ett rikt sortiment av rymliga Attefallshus och erbjuder såväl Attefallshus med loft som vackra bostadshus, fritidshus, gästhus, bastuhus, kontorshus som ateljéer.

Våra Attefallshus med loft är ett bra alternativ för att verkligen maximera ytan. På nedervåningen finns det plats för alla dagens aktiviteter med allrum, kök samt badrum och loftet kan fungera som sovplats eller plats för förvaring. Ett Attefallshus med loft fungerar lika bra som gäststuga, kontor eller varför inte som permanent boende?

Du väljer bland många former och planlösningar och våra arkitekter hjälper dig att anpassa ditt hus så att det passar perfekt på din tomt.

Tveka inte på att kontakta oss med dina frågor eller funderingar!