Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK
Vinter 30

Vinter 30

Vinter 30 är ett kompakt och komplett fjällhus. Det fungerar som självständig och ytsmart huvudbyggnad och som komplementbostadshus vid ett större hus. Arkitekturen är diskret elegant och fungerar i alla omgivningar. Huset får karaktär av sin breda fasadpanel och sitt skarpa sadeltak. Entrén är skyddad från vind och väta och täckt med en speciell ljus träpanel. Här finns också ett praktiskt inbyggt skidförråd.

Trots sin storlek har Vinter 30 en praktisk inre hall som gör livet enklare. Tåligt golv i granitkeramik med golvvärme och snickeribyggd inredning med fällbar sittbänk, klädförvaring och torkskåp.

Storstugan är öppen i nock och har ett panoramafönster. Köket är socialt och badrummet lyxigt. Den separata sovalkoven har plats för en dubbelsäng. Allrummet kan inredas för ytterligare en sovplats och med ett sovloft ryms ytterligare två nattgäster.

Tack till Kolman Boye för bildinspiration.

Planlösningar

Ladda ner plan- och fasadritningar

Exteriör

Välj planlösning och material för att upptäcka hur ditt hus ser ut från olika vinklar

Priser

Våra priser är tydliga, fasta och transparenta. De avser alltid nyckelfärdiga hus där inredning, montering och målning invändigt och utvändigt ingår. Vi tar fullt ansvar för vår slutprodukt och levererar därför inte byggsatser eller halvfärdiga hus.

Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress