Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK
Fjällstuga i vinterlandskap

Vinter 100

Vinter 100 är det ultimata fjällhuset. Det har en genomarbetad arkitektur där det finns en tanke bakom varje detalj. Husets långsträckta linjer accentueras med bred fasadpanel och skarpt sadeltak. Den generösa entrén skyddar från väder och vind och ramas in av en välkomnande ljus träpanel. Här finns en sittbänk för att ta av sig pjäxorna, ett smart skåp för skidor och en inbyggd vedbod.

Den inre hallen i Vinter 100 är ett funktionellt mästerverk som gör utfärd och hemkomst till ett nöje. Tåligt golv i granitkeramik med golvvärme och snickeribyggd inredning med dubbla sittbänkar, klädförvaring och torkskåp, allt samlat.

Storstugan är öppen i nock och har utsikt i tre väderstreck. Panoramaglas från golv till tak och möjlighet till utgång till en altan genom skjutglaspartier. Köket är socialt och mysfaktorn hög med en gedigen gjutjärnskamin och ett vedförråd. Det lyxiga badrummet rymmer en skön bastu.

I Vinter 100 ryms hela fyra sovrum, varav ett master bedroom. Bastun kan bytas mot ett femte sovrum eller ytterligare ett badrum. Önskas ännu fler sovplatser kan huset utrustas med ett sovloft för två-tre personer.

Planlösningar

Ladda ner plan- och fasadritningar

Exteriör

Välj planlösning och material för att upptäcka hur ditt hus ser ut från olika vinklar

Interiör

Våra fjällhus, Vinter, har en egen interiörstil som ger en varm och ombonad känsla de kallaste vinterdagar. Vi har valt massiv gran genomgående på golv, väggar och tak. Gran är ett vackert och hållbart träslag som ofta används på museer för sin tålighet och fina ljusa ton.

Vinter 100 från 3.350.000 kr inkluderar följande:

  • Nyckelfärdigt monterat och vinterisolerat hus i naturmaterial. Komplett målning utvändigt och invändigt.
  • Glaspartier i massivt trä med treskikts härdat isolerglas.
  • Massiva trägolv behandlade med hårdvaxolja.
  • Hall med golv i tålig granitkeramik och golvvärme.
  • Snickeribyggt kök i Sommarnöjens design med integrerade vitvaror från Electrolux.
  • Badrum med golvvärme, naturlig stenklinker, vägghängd wc, utvalt porslin och dolda anslutningar.
  • Bastu i asp med aggregat från Harvia.
  • Invändig el och VA med snabb anslutning vid husliv.

Priser

Våra priser är tydliga, fasta och transparenta. De avser alltid nyckelfärdiga hus där inredning, montering och målning invändigt och utvändigt ingår. Vi tar fullt ansvar för vår slutprodukt och levererar därför inte byggsatser eller halvfärdiga hus.

Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress