Bra att veta kring planlösningar

I alla våra fritidshus och Attefallshus kan du välja interiör efter din smak. Lugn, Ren, Rå eller Varm. De ger dig valfriheten att skapa ett personligt hem.

Lugn är Sommarnöjens originalinteriör med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök ger en somrig atmosfär. Slätspont på innerväggar och tak ger atmosfär. I badrummet möts ljust trä och granitkeramik i toner av kalksten.

Ren är Sommarnöjen i sober tappning med släta och obrutna ytor. Mörka golvtiljor som möter dimgrå släta väggar. Kök och snickerier har rena duvgrå ytor och badrummet är stilrent med golv och väggar upp till midjehöjd i grå granitkeramik. Keramiken möter släta väggar och tak behandlade i matt dimgrått.

Rå är den nya tidens Sommarnöjen med ärliga naturmaterial. Oljad björkplywood på väggar, snickerier och kök. Insidor av fönster och dörrar är behandlade i järnoxidsvart och de små detaljerna går i samma svarta ton. Badrummet har ett samtida uttryck och granitkeramik med betongkänsla.

Varm ger en ombonad träkänsla med massiv gran på golv, väggar och tak. Gran är ett vackert och hållbart träslag som ofta används på museer för sin tålighet och fina ljusa ton. I badrummet möts ljust trä och antracitgrå granitkeramik och de mörka tonerna går igen i kök och snickerier.

Våra fjällhus, Vinter, är generellt inredda med interiörstilen Varm.

Bläddra i bildspelet ovanför texten för att se de olika interiörstilarna. Eller se vårt bildgalleri för foton >