Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Vårkänslor i visningshus i Skåne

Våren har redan gjort sitt intåg i vårt visningshus vid Kostallet Design utanför Helsingborg. Ny inredning från Hays senaste kollektion ger en försmak av ljusare tider.

Som i alla våra hus byggs interiören av naturmaterial i vårt snickeri. Kök och badrum håller samma kvalitet som i våra större modeller. Stackhyllan från G.A.D förstärker känslan av äkta hantverk.

Husen i vår klassiska kollektion smälter in i känsliga miljöer och bland traditionell bebyggelse, som på Kostallet. Samtidigt har de alla funktioner som behövs för ett bekvämt boende.

Våra kompletta Komplementbostadshus på 30 kvm finns med flera smarta planlösningar och är gediget byggda, som alla Sommarnöjen. Husen uppfyller alla krav som ställs om de ska användas som permanentboende. Med eget kök, badrum och sovloft fungerar de för uthyrning eller som gästhus.

Vill du uppleva den nya storleken för Attefallshus 30 kvm i verkligheten? Välkommen till Kostallet, öppet onsdagar-fredagar 11-18 samt lördagar och söndagar 11-15.  Representant från Sommarnöjen finns på plats på helger.

Publicerad: 2021-01-26


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress