Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Nu 30 kvm utanför Stockholm

Vill du uppleva den nya storleken på Attefallshus 30 kvm i verkligheten? Välkommen att besöka vårt nya visningshus på husutställningen Nybygget utanför Arlanda.

Huset är i tidlöst utförande med faltak i kärnfuru och rymmer ett separat sovrum, allrum, kök, badrum samt två (!) sovloft. Sadeltaket utan takutsprång och de obrutna skjutglaspartier ger tydlig karaktär och utsikt i flera väderstreck. Modellen heter Tidlöst Komplementbostadshus och planlösningen är vår smalare variant med sovrum. Läs mer om modellen här. 

Huset kan användas som gästhus på landet men uppfyller också de krav som ställs på t. ex. tillgänglighet som ställs på permanentboende. Våra komplementbostadshus är skapade för maximerad rymd och funktion utifrån det nya regelverket. De skapas som riktiga och användbara hem – med arkitektur, materialkvalitet och inredning som passar permanentbostäder.

I denna planlösning kan upp till fem personer sova och rå om sig själva med eget kök och badrum. Som i alla Sommarnöjens hus är interiören genomgående i naturmaterial och alla detaljer håller samma höga kvalitet som i våra större hus. Interiörstil är inspirerad av Ren men har en något mörkare ton på väggar. Mörka golvtiljor som möter vackert grå släta väggar och snickerier. Kök och badrum går i eleganta duvgrå toner.

Vill du besöka huset? Nybygget är öppet onsdagar 14-19 samt lördagar och söndagar 11-16. Hitta dit här. 

Publicerad: 2020-10-07


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress