Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Fyra hus till försäljning
på Norra Gotland

Nu kan Sommarnöjen erbjuda fyra hus på sjönära tomter i Kronhaga strand, på norra Gotland. Husen kan börja byggas direkt och blir då inflyttningsklara hösten/vintern 2022.

Husen som är planerade på tomterna är Tidlös Sommar 80 med ett sovloft om 10 kvm. Exteriört har husen en vackert grånande fasad i tjärvitriol från Auson och plåttak. Interiört har husen stilen, Lugn, med ljusa och massiva material så som vitvaxade trägolv, snickerier och kök. Slätspont på innerväggar och tak samt ett badrum där ljust trä möter granitkeramik i toner av kalksten. Husen är utrustade med kamin, diskmaskin och tvättmaskin.

Tomterna ligger i ett avskilt läge med sjöglimt. Bara ett ögonblick från stranden och med Fårösund på bekvämt promenadavstånd. Varje fastighetsägare i Kronhaga Strand är delägare i samfälligheten som innehåller badbrygga, bastu och relax samt en enklare gäststuga. För den golfintresserade så ingår två spelrätter på Slite GK. I närheten finns också flera motionsspår samt tre alldeles nya padel-banor. En kort biltur bort finner du populära Prima Gård, Blå lagunen, Bungenäs Kalklada och Rute Stenugnsbageri. I Kronhaga Strand är det lätt att trivas!

Kontakta michaela@sommarnojen.se för mer information.

Publicerad: 2021-09-14


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress