Sommarnöjens symbol

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Premiärvisning den 19 september!

Upptäck vår värld! Den 19 september är det premiär för Sommarnöjens nya satsning – permanenta utställningshus, möblerade i vår stil och redo för besökare året runt. Här kan du lära känna vår byggkvalitet och våra material på nära håll och få inspiration för ditt framtida hus.

Först ut är ett hus utanför Stockholm, i natursköna Roslagen. I den lilla byn Ortala har vi byggt en av våra mest uppskattade modeller – Tidlös Sommar 70 Berg. Fasad och trätak är behandlade med svartbrun tjärfärg. Interiörstilen Lugn har ljusa naturmaterial och fina detaljer i kök, badrum, sovrum och sovloft.

Varje hus vi bygger är olikt de andra. Storlek, planlösning och detaljer formas efter kunden och platsen. Samtidigt har husen än mer som förenar dem – god arkitektur, ärliga material, öppna planlösningar och närkontakt med naturen. Det är just detta som är Sommarnöjen och som du är välkommen att uppleva!

Huset invigs söndagen den 19 september och antalet besökare är begränsat. Boka din plats genom att skicka ett mail till visning@sommarnojen.se. Uppge namn och önskemål om tid mellan 12-16.

Välkommen!

Publicerad: 2021-09-08


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress