Interiörstilar som passar din smak

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa harmoniska interiörer till där material, ytbehandlingar och kulörer samspelar. Välj mellan fyra stilar, var och en med en unik karaktär.

Lugn

Lugn är vår originalinteriör med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök ger en somrig känsla. Finsågade paneler på innerväggar och tak ger atmosfär. I badrummet möts ljust trä och granitkeramik i toner av kalksten.

Rå är den nya tidens Sommarnöjen med ärliga naturmaterial. Oljad björkplywood på väggar, snickerier och kök. Insidor av fönster och dörrar är behandlade i järnoxidsvart och de små detaljerna går i samma svarta ton. Badrummet har ett samtida uttryck och granitkeramik med betongkänsla.

Varm

Varm ger en ombonad träkänsla med massiv gran på golv, väggar och tak. Gran är ett vackert och hållbart träslag som ofta används på museer för sin tålighet och fina ljusa ton. I badrummet möts ljust trä och antracitgrå granitkeramik och de mörka tonerna går igen i kök och snickerier. Våra fjällhus, Vinter, är generellt inredda med interiörstilen Varm.

Ren

Ren är Sommarnöjen i sober tappning med släta och obrutna ytor. Mörka golvtiljor som möter dimgrå släta väggar. Kök och snickerier har rena duvgrå ytor och badrummet är stilrent med golv i ljusgrå granitkeramik och helkaklad vägg. Dimgrått tak går igen från övriga rum.