Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Interiörstilar

I alla våra fritidshus och Attefallshus kan du välja interiör efter din smak. Lugn, Rå eller Ren. De ger dig valfriheten att skapa ett personligt hem.

Lugn är Sommarnöjens originalinteriör med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök ger en somrig atmosfär. Slätspont på innerväggar och tak ger atmosfär. I badrummet möts ljust trä och granitkeramik i toner av kalksten.

Ren är Sommarnöjen i sober tappning med släta och obrutna ytor. Mörka golvtiljor som möter dimgrå släta väggar och snickerier. Kök och badrum går i eleganta duvgrå toner.

Rå är den nya tidens Sommarnöjen med ärliga naturmaterial. Oljad björkplywood på väggar, snickerier och kök. Fönster och dörrar invändigt är behandlade i järnoxidsvart och de små detaljerna går i samma svarta ton. Badrummet har samtida uttryck och granitkeramik med betongkänsla.

Våra fjällhus, Vinter, har en egen interiörstil som ger en varm och ombonad känsla de kallaste vinterdagar. Vi har valt massiv gran genomgående på golv, väggar och tak. Gran är ett vackert och hållbart träslag som ofta används på museer för sin tålighet och fina ljusa ton.

Publicerad: 2019-10-29


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress