Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK
Sommarnöjen Modern Sommar 50 Hav

Stefans nya Sommar 50 gav oväntat resultat

I flera årtionden har Stefans familj haft lantställe på en Mälarens vackraste öar. Där har de sin egen gröna oas med utsikt över Mälarens drömska vatten. På senare år har flera barnbarn anslutit till familjen och därför har de vuxit ur sitt vackra gamla hus.

Nu står ett nytt gästhus färdigt på höjden bakom huvudbyggnaden.

Det nya huset kommer från Sommarnöjens kollektion Sommar och är 50 kvm stort. Det är klätt i tjärvitriol och har ett diskret pulpettak i förzinkad plåt. Fullt utrustat gör det att familjemedlemmarna kan leva mer oberoende av varandra än tidigare. I allrummet finns en gjutjärnskamin och i de två sovrummen finns en platsbyggd dubbelsäng respektive våningssäng. Hallens golv är täckt med granitkeramik och snickeribyggda garderober används till förvaring.

Allrummets omslutande glasväggar ger öppen och transparant känsla. Glaspartierna samspelar väl med deras huvudbyggnad, som också har imponerande fönster, om än i mer klassisk anda.

– Vi fastnade för att någon tänkt estetiskt, berättar Stefan. ”Det nya huset bryter av på ett charmigt och vackert sätt.”

Husets placering på tomten är något som familjen blev oväntat nöjda med. De tyckte att utsikten från allrummet var så fin att de valde att bygga till en veranda utan räcke.   Den följer marken nära och har gett huset en ny dimension.

Stefan blev väldigt nöjd. Han har upptäckt en ny favoritplats.

– Det ser ut som ett paradis härifrån.

Familjen har inte bara fått mer plats för deras lediga tid tillsammans. De har fallit för sitt lantställe på nytt.

Huset som Stefan valde heter Modern Sommar 50 och planlösningen heter Hav. Läs mer om modellen här. 

Publicerad: 2018-08-05


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress