Sommarnöjens symbol

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Bygga fritidshus

Att bygga ett fritidshus på landet kan kräva minst lika mycket tid och ge lika mycket bekymmer som att uppföra en permanentbostad. Sommarnöjen gör processen mycket enklare. Oavsett om du vill skapa ett helt skärgårdshemman, bygga fritidshus för hela familjen eller komplettera med en bastu.

Ett lantställe är den fasta bostadens motsats. I staden bor plikterna och kraven och vardagens futtigheter. Den är yvig och högljudd. Som kontrast ska fritidshuset vara lågmält. Detta är hus som ska underordna sig naturens premisser, inte dominera platsen de byggs på.

Ett hus på landet får sin beskärda del av väder och vind. Det kan också vara långt till hantverkare när huset behöver underhållas. Därför bygger vi rejält och tar i ordentligt med materialval, dimensioner och installationer. Allt för att ditt hus ska fungera felfritt från första dagen, och många år framåt.

Den fasta bostaden kan bytas när andan faller på. Sommarnöjen däremot, förvärvas för generationer. Det är en emotionell investering men också en som kräver ett praktiskt sinne. Byggregler begränsar storleken, samtidigt som det behövs sovplatser för släkt och vänner och öppna ytor för umgänge. Vi lägger stor möda på funktion och att ytorna disponeras efter hur huset ska användas.

Gemensamt för Sommarnöjens fritidshus är kontakten med naturen, gedigna glaspartier och integrerade altaner. Vi använder naturliga material och lokala träslag som ger ett harmoniskt intryck. Våra interiörer är lågmälda och har hållbara lösningar. Hållbara både som i att de tål mycket och att de kommer att förbli vackra i många år. Se mer av våra fritidshus här.

Publicerad: 2019-10-15


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress