Attefallshus och 60 kvm hus

Sommarnöjen har Sveriges största sortiment av Attefallshus och hus på 60 kvm. Vi bygger ditt hus helt färdigt av finaste naturmaterial för användning året om. I många år framåt.

Skulle du vilja bygga ett hus på 60 kvm? Då kan du välja mellan ett Attefallshus (som enligt Attefallslagstiftningen får vara högst 30 kvm) eller söka bygglov för ett hus på 60 kvm.
Attefallshus får nästan alla bygga. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta reda på om du har möjlighet att bygga 60 kvm eller större på din tomt – antingen som komplementhus eller huvudbyggnad!

Komplett inredda hus på 60 kvm

Vi har ett brett sortiment av kompakta hus, som alltid levereras nyckelfärdiga. För oss betyder detta att du får ditt hus helt färdigt, utan att behöva göra några tillägg. Rejäl isolering, massivt trä, fina naturmaterial och genomtänkta detaljer är standard hos oss.
Våra kompletta Attefallshus med kök och badrum uppfyller de krav som ställs på för permanentboende, så kallade komplementbostadshus. Om du föredrar att använda ditt hus som gästhus, bastuhus eller hemmakontor har vi flera smarta modeller att välja mellan, både på 30 och 60 kvm. Ytan blir ännu större om du väljer ett hus med loft, eller dubbla loft.

Vi gör det enkelt att bygga Attefallshus

Med vår tjänst Totalansvar behöver du inte göra någonting alls själv. Vi sköter kontakterna med kommunen, handlar upp och samordnar grundarbete och anslutningar av el och VA samt tar 10 års ansvar för hela projektet.

Kvalitet i minsta detalj

Väljer du ett hus från Sommarnöjen kan du känna dig trygg med att både funktion, form och byggkvalitet håller hög standard. Vårt utvecklingsteam med fem arkitekter och inredare ser över och förfinar våra hus varje år. Golvtiljor, skjutglaspartier, kökssnickerier, badrumsbeslag och alla andra detaljer utvärderas och förbättras. Det hus vi lämnar ifrån oss ska alltid vara det allra bästa vi kan tillverka.

Färdigt Attefallshus direkt till din tomt

Vi bygger våra Attefallshus helt färdiga inomhus i vår egen fabrik. Det ger oss full kontroll på tillverkningsprocessen med stomme, finsnickerier, el och VA. Vi tar huset till din tomt och lyfter det på plats med en kran. Det ger minimal åverkan på naturen och gör att du kan flytta in direkt.