Vårt röda Gästhus

Adress: Öppnas snart igen

Sommarnöjen i Skåne

Förra sommaren gästade vi våra vänner Design House Stockholm i Båstad med vårt röda gästhus. Huset kommer inom kort flyttat till en ny placering och öppna igen till sommaren 2024.

 

Se nästa visning!

 

Tidlöst Attefallshus med kök och badrum

Tidlöst Attefallshus med kök och badrum

Önskar du extra sovplatser för gäster på landet? Eller har barnen blivit så stora att de vill ha något eget men ändå vara nära? Vårt Attefallshus med kök och badrum är ett komplett fritidshus på liten yta.

Som i alla Sommarnöjens hus är interiören genomgående i naturmaterial, köket snickeribyggt och badrummet elegant. Naturligtvis uppfylls alla krav som ställs på komplementbostadshus enligt den nya lagstiftningen.

Läs mer om Tidlöst Attefallshus

Interiörstil Lugn

Våra komplementbostadshus på 30 kvm och loft finns med åtta smarta planlösningar. Du kan få ditt hus brett eller smalt, orienterat mot framsidan eller gaveln och med eller utan separat sovrum.

Huset är inrett med vår originalinteriör, Lugn, med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök ger en somrig känsla. Finsågade paneler på innerväggar och tak ger atmosfär. I badrummet möts ljust trä och granitkeramik i toner av kalksten.

Läs mer om våra interiörstilar

 

 

Planlösning Bred med sovrum

Bildgalleri

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.