Vårt röda Gästhus

Adress: Italienska vägen 277, Båstad

I sommar kommer vi gästa våra vänner Design House Stockholm i Broarp mellan Torekov och Båstad. Som den hustillverkare vi är tar vi med oss ett eget Gästhus i form av ett Tidlöst Attefallshus med kök och badrum.

Huset kommer placeras utanför butiken och Design House Stockholm kommer att svara för inredningen. Kom förbi och upplev vårt gästhus samtidigt som du hittar fina produkter från butiken!

Värd från Sommarnöjen kommer finnas på plats i huset onsdag 13-17 och söndag 13-17 hela sommaren. Veckans andra dagar håller huset öppet samma öppettider som butiken och vi finns ett telefonsamtal bort om du har frågor.

Premiärvisning 12 juli klockan 13-17

 

Anmäl dig till premiävisningen!

 

Design House Stockholm Boarp

Tidlöst Attefallshus med kök och badrum

Önskar du extra sovplatser för gäster på landet? Eller har barnen blivit så stora att de vill ha något eget men ändå vara nära? Vårt Attefallshus med kök och badrum är ett komplett fritidshus på liten yta.

Som i alla Sommarnöjens hus är interiören genomgående i naturmaterial, köket snickeribyggt och badrummet elegant. Naturligtvis uppfylls alla krav som ställs på komplementbostadshus enligt den nya lagstiftningen.

Läs mer om Tidlöst Attefallshus

Tidlöst Attefallshus med kök och badrum

Våra komplementbostadshus på 30 kvm och loft finns med åtta smarta planlösningar. Du kan få ditt hus brett eller smalt, orienterat mot framsidan eller gaveln och med eller utan separat sovrum.

Huset är inrett med vår originalinteriör, Lugn, med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök ger en somrig känsla. Finsågade paneler på innerväggar och tak ger atmosfär. I badrummet möts ljust trä och granitkeramik i toner av kalksten.

Läs mer om våra interiörstilar

 

 

Planlösning Bred med sovrum

Design House Stockholm OPEN

Design House Stockholm har samlat Skandinaviska design under namnet OPEN. Butiken ligger i en gammal ladugård på en vacker halvö i Skåne län i sydligaste Sverige och har blivit en besöksmål både för ortsbor och besökare i området. Här hittar du produkter från varumärken som: Ceannis / Himla / Iris Hantverk / Korbo / Lexington / Linum / Mateus / Mille Notti / Mimou / Pappelina / Shepherd / Steamery / Stelton / Watt & Veke / Wildlife Garden / Design House Stockholm.

 

Design House Stockholm OPEN

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.