En unik tillverkare av fritidshus och fjällstugor

Söker du en hustillverkare som erbjuder god arkitektur, hög kvalitet och tydliga fasta priser?

Sommarnöjen är en partnerägd tillverkare av fritidshus, fjällstugor och Attefallshus. Vi drivs av att bygga de vackraste och mest miljövänliga husen i Skandinavien.

Alla Sommarnöjens hus är skapade med naturen i åtanke. De har enkla former och material som lever länge. Till skillnad från de flesta andra hustillverkare tillverkar vi ditt hus helt färdigt inomhus och lyfter det på plats hos dig. byggtiden blir kort, det är skonsamt mot naturen och snällt mot plånboken.

Sommarnöjen grundades 2008 och har vuxit organiskt varje år sedan dess. Idag levererar vi hus varje vecka över hela Sverige och till våra nordiska grannländer. Vi gör mycket mer än en vanlig hustillverkare – vi ansvarar ofta för hela projekt med arkitektskisser, bygglovsprocess, infrastruktur och markarbeten, inflyttning och inredning.

Sommarnöjens omsättning 2020 passerade 90 miljoner kronor och försäljningen 2021 blev över 130 miljoner kronor. Det ger oss resurser för att ge bästa möjliga service för våra kunder.

Vår bas finns i Stockholm med en kunnig organisation med arkitekter, konstruktörer, inredare och projektledare under samma tak. Dessutom har vi en egen husfabrik, entreprenörer och servicepersonal. Det gör beslutsvägarna korta och att vi kan lösa problem snabbt.

Vår arbetsplats är unik i branschen. Med 60 % kvinnor, bred utbildningsbakgrund och en informell företagskultur finner vi ofta nya vägar. För oss själva och för våra kunder.

Sommarnöjen är fortfarande partnerägt. Alla grundare arbetar i företaget. Vi har inga finansiella ägare, inga riskkapitalbolag och inga lån. Det ger ett långsiktigt perspektiv, både på husen vi bygger och relationerna vi skapar.