Ritningar och planlösningar för Attefallshus

Söker du ritningar, planlösningar och inspiration för att bygga ett Attefallshus? Sommarnöjen har Sveriges största sortiment av Attefallshus av hög kvalitet. Vi bygger ditt hus helt färdigt av finaste naturmaterial för användning året om. I många år framåt.

Vi skapade Sveriges första Attefallshus redan 2014, tillsammans med arkitekt Thomas Sandell. Dåvarande bostadsministern Stefan Attefall premiärvisade sedan vårt hus på Norrmalmstorg i Stockholm när regeringen presenterade den nya lagstiftningen.

I dag har vi ett brett sortiment av Attefallshus. Botanisera bland ritningar och planlösningar som är skapade för att passa olika miljöer och användningsområden.

Våra Attefallshus är indelade efter arkitekturstil – tidlös, klassisk eller modern.  Inom varje stil finns hus med olika grundfunktioner – kompletta komplementbostadshus, hus med badrum, hus utan badrum och bastuhus. Inom varje funktion kan du välja mellan olika former och planlösningar för att finna den som passar dina behov bäst. 

Komplett inredda

Våra hus levereras alltid nyckelfärdiga. För oss betyder detta att du får ditt hus helt färdigt, utan att behöva göra några tillägg.  Rejäl isolering, massivt trä, fina naturmaterial och genomtänkta detaljer är standard hos oss.

Våra hus med kök och badrum uppfyller de krav som ställs på Attefallshus för permanentboende, så kallade komplementbostadshus. Om du föredrar att använda Attefallshuset som gästhus, bastuhus eller hemmakontor har vi flera smarta modeller att välja mellan. Sovloft ingår i våra tidlösa och klassiska Attefallshus samt i våra höga moderna modeller.

Totalansvar

Med vår tjänst Totalansvar behöver du inte göra någonting alls själv. Vi sköter kontakterna med kommunen, handlar upp och samordnar grundarbete och anslutningar av el och VA samt tar 10 års ansvar för hela projektet.  

Kvalitet

Väljer du ett hus från Sommarnöjen kan du känna dig trygg med att både funktion, form och byggkvalitet håller hög standard. Vårt utvecklingsteam med fem arkitekter och inredare ser över och förfinar våra hus varje år. Golvtiljor, skjutglaspartier, kökssnickerier, badrumsbeslag och alla andra detaljer utvärderas och förbättras. Det hus vi lämnar ifrån oss ska alltid vara det allra bästa vi kan tillverka.

Tillverkning

Vi bygger våra Attefallshus helt färdiga inomhus i vår egen fabrik. Det ger oss full kontroll på tillverkningsprocessen med stomme, finsnickerier, el och VA. Vi tar huset till din tomt och lyfter det på plats med en kran. Det ger minimal åverkan på naturen och gör att du kan flytta in direkt.