Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK
Platsbyggda hus

Platsbyggda hus

Sommarnöjen skapar unika lantställen tillsammans med Sveriges främsta arkitekter och bygger dem på speciella platser. Formspråk och material skräddarsys för varje kund.

Traditionellt byggande i lösvirke kräver erfarna hantverkare men ger överlägsen flexibilitet. Det gör också att vi kan uppföra husen på de mest otillgängliga tomter, ensliga kuster och bilfria öar.

Unikt i våra platsbyggda hus

Individuell arkitektur

Du som vill ha ett sommarnöje skapat speciellt för dig väljer ett platsbyggt hus. Vi samarbetar med några av Sveriges främsta arkitekter, som ritar huset åt dig.

Att välja arkitekt kan vara svårt. Vi presenterar dig för de arkitekter som passar just ditt projekt och hjälper dig att göra det bästa valet. Har du redan kontakt med en arkitekt samarbetar vi självfallet med honom eller henne.

Handbyggd precision

Vid första anblicken kan det vara svårt att se hur välbyggda våra platsbyggda hus faktiskt är.

En kontaktperson

När ett hus uppförs på plats är projekteringen avgörande – att hålla kontakten med kommunen, ordna alla lov och tillstånd, beställa material, samordna transporter, hantverkare och andra moment.

Galleri

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*