Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Vi välkomnar Claes!

Hos oss får alla kunder en projektledare som följer dem från första idé till inflyttning. Som kund kan du luta dig tillbaka och vara säker på att bygglovsansökningar, kommunkontakter och byggnationen sköts professionellt. För att klara denna service krävs ett dedikerat team.

Under 2021 levererade vi över 100 hus, 20% fler än året innan. För att möta den ökade efterfrågan förstärker vi vår organisation med ytterligare en projektledare, Claes Kjellberg!

Claes kommer senast från en tjänst som arbetsledare på ett företag specialiserat på ombyggnader och renoveringar av äldre bostadsfastigheter och kontor. ”Jag har följt Sommarnöjen under många år – det har alltid varit referensen när hus kommit på tal. Det vore en dröm att en dag ha ett eget hus från Sommarnöjen.” Säger Claes.

Tidigare har Claes arbetat som snickare, med allt från grundläggning och resning av trähus till möbelsnickeri, samt ritat och projekterat nybyggnation av kök. ”Jag har en kärlekshistoria till vackra byggnader och genomtänkta detaljer. När jag såg att Sommarnöjen sökte en projektledare släppte jag allt och sökte direkt!” Fortsätter Claes.

Claes kommer till oss med lång erfarenhet av att driva komplexa projekt. Att han dessutom har en kandidatexamen i data- och systemvetenskap säger något om hans sinne för struktur och process.

Vi hälsar honom varmt välkommen till vårt team!

Publicerad: 2022-03-09


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress