Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Trångt på landet?

Nästa sommar kan du erbjuda tolv nya och bekväma sovplatser för släkt och vänner. Allt som behövs är ett bygglovsfritt gästhus på 30 kvm från Sommarnöjen. Fyra sovrum och dubbla sovloft, och lika vackert inuti som utanpå.

I augusti ökas den tillåtna storleken på Attefallshus från 25 till 30 kvm, även för hus som inte uppfyller kraven för komplementbostadshus. Därför är det äntligen fritt fram att bygga hus på 30 kvm med de funktioner du själv önskar och behöver – med eller utan kök, badrum och sovrum.

I september lanserar vi ett brett sortiment med vackra och funktionella gästhus och bastuhus på 30 kvm.

Med våra nya gästhus får dina besökare ett eget och avskilt hus att övernatta i. Behöver du två extra sovrum, eller kanske tre eller rentav fyra? Ett bekvämt gästhus med badrum? Ett bastuhus med relaxrum och bad? En egen ateljé? Våra nya och större Attefallshus ger dig möjlighet att få just det du önskar och passar till din tomt.

Vi bygger våra hus av finaste naturmaterial, för användning året om, i många år framåt. Vill du redan nu veta mer kontakta oss på info@sommarnojen.se.

Första bilden visar Klassiskt gästhus med fyra sovrum. Det är utrustat med fasad i tjärvitriol, svart plåttak och utvändiga fönster och dörrar i järnoxidsvart.  De andra bilderna innehåller inspiration från några av våra levererade gästhus. 

Publicerad: 2020-07-09


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress