Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Sommarnöjen söker projektledare

Sommarnöjen skapar Sveriges vackraste fritidshus. Kunderna väljer oss för fin arkitektur, äkta naturmaterial och personligt bemötande. Vi växer och rekryterar nu en projektledare för att förstärka vår organisation i Stockholm.

Som projektledare ingår du i ett drivet team som följer våra kunder, hela vägen från idéskiss till inflyttning.

Projektledare på Sommarnöjen ansvarar för att våra kunder får det hus som de har drömt om i rätt tid, att processen fungerar smärtfritt och att leveransen följs upp. Syftet är att kunderna ska känna sig trygga före, under och efter att vårt hus har levererats.

Arbetsuppgifter:
• Svara för kundrelationer före, under och efter leveranser vilket innebär täta kontakter och uppföljningar med våra beställare.
• Hålla i upphandling, samordning och kontroll av markentreprenörer, transportörer, kranuthyrare, hantverkare och andra specialister som krävs för våra leveranser.
• Arbeta i team nära vår fabrik, arkitekter och kvalitetsansvariga.

Vi söker en person som är noggrann och kan ta ansvar. Du är förutseende och kan planera din och andras tid samt kan kommunicera väl i tal och skrift. Du behöver ha körkort för att kunna ta dig ut till alla vackra platser där våra kunder bygger sina hus.

Vi ser att du har utbildning inom bygg och minst tre års erfarenhet av att hålla i projekt med många personer inblandade.

Precis som vi, gillar du när det är högt i tak, högt tempo och mycket energi. Arbetet är roligt, omväxlande och kräver att du är trygg i att fatta egna beslut. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter och möjlighet till partnerskap.

Skicka CV och personligt brev senast fredagen den 31 december till choiping@sommarnojen.se. Tillträde omgående.

Publicerad: 2021-12-03


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress