Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Se uppmärksammade mässhuset

Några intensiva dagar på Hem, Villa & Bostadsrätt på Stockholmsmässan är nu över. Stort tack till alla som kom och hälsade på oss!

Under mässan fick vi hundratals frågor om allt från isolering till husgrund och leveranstid. Här kommer snabba svar på de tre vanligaste:

1. Sommarnöjens hus lyfts på plats och levereras nyckelfärdiga.  Du får en enda kontakt för projektet. Det innebär att vi kan ta hand om allt från kommunen till markentreprenörer, fram till att du sätter nyckeln i låset.  Du får göra så mycket eller lite som du vill.

2. När du köper hus av oss får du ett fast och tryggt pris på helheten. En individuell offert sätts upp, där kostnader ned till minsta dörrhandtag finns med. På vår hemsida är vi helt transparenta och du kan du se tydliga priser för färdigmonterade hus.

3. Alla våra hus fungerar för både vinter och sommar vårt namn till trots. Husen har gedigen isolering och våra karaktäristiska glaspartier består av treskikts härdade energiglas.

Invändigt bestod visningshuset på mässan av vår nya inredningsstil RÅ. I RÅ täcks väggar, tak och golv täcks alla av oljad björkplywood, en trend vi sett allt mer av det senaste decenniet.

Genomgående är också de svarta accenterna. Lampknappar, uttag, element, fönsterkarmar och handtag återkommer som svarta detaljer genom hela huset. Kaklet i badrummet är i en industrigrå färg och modernt utrustat med golvvärme.

Hade du inte möjlighet att besöka mässan, men är intresserad att se huset i verkligheten? Denna vecka lyfts huset till Nybygget vid Arlanda. Dit är alla nyfikna välkomna för att utforska huset ytterligare, känna på materialen och ställa frågor till oss.  Vi finns på plats på plats onsdagar 14-19 samt lördagar och söndagar 11-16.

Du är också välkommen att boka ett personligt möte med oss på vårt kontor i centrala Stockholm. Skriv en rad till info@sommarnojen.se så svarar vi dig inom en dag!

Publicerad: 2018-10-31


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress