Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Hem till gården på Österlen

Det dröjde flera år för Jacob att få bygglov på den vackra platsen på Österlen. Att hitta rätt husleverantör var inte heller enkelt. Han ville ha någon som kändes ekonomiskt stabil och som kunde leverera ett hus av god kvalitet. Det som överraskade mest med Sommarnöjen var den höga nivån på allt från golv till vitvaror och de handmålade snickerierna.

– ”När man väljer det mest grundläggande hos Sommarnöjen får man fortfarande något som är bra”, berättar Jacob. ”Sommarnöjens lägstanivå är hög. Man behöver inte spetsa till det med ytterligare kostnader för att få det bra gjort. Och det var väldigt tydligt vad det skulle komma att kosta.”

Jacobs val blev en Sommar 90. Det har tre sovrum, ett badrum och ett generöst utrymme i husets främre del för kök och vardagsrum.

– ”Det känns väldigt trivsamt och harmoniskt.”

Huset byggdes inte långt från Österlens vackra kyrkby Gladsax, där Jacob bott som barn och nära den gård där familjen tillbringat somrarna de senaste tjugo åren. Familjen kan nu fortsätta vila upp sig och slippa stadslivet, fast i ett helt nytt fritidshus.

Placeringen av huset blev i hörnet av en gammal hage med betande hästar nära intill, en utsikt de stora glaspartierna tar in. Sällskapsrummet har vyer åt tre håll och med brasan tänd är det definitivt familjens favoritplats.

Huset som Jacob valde heter Modern Sommar 90 och planlösningen heter Hav. Läs mer om modellen här.

Publicerad: 2018-10-05


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress