Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Nya modeller Attefallshus 30 kvm

Nu lanserar vi ett brett sortiment med vackra och funktionella gästhus och bastuhus på 30 kvm.

Med våra nya gästhus får dina besökare ett eget och avskilt hus att övernatta i. Behöver du två extra sovrum, eller kanske tre eller rentav fyra? Ett bekvämt gästhus med badrum? Ett bastuhus med relaxrum och bad? En egen ateljé?

Våra nya och större Attefallshus ger dig möjlighet att få just det du önskar och passar till din tomt.

I tidlöst utförande har huset en harmonisk arkitektur som håller över tiden. Sadeltak utan takutsprång och obrutna skjutglaspartier ger tydlig karaktär och utsikt i flera väderstreck.

Våra klassiska hus passar bland traditionell bebyggelse och i känsliga miljöer. Takutsprång på sadeltaket och äkta wienerspröjs på glaspartier och pardörrar skapar en vacker helhet.

I modernt utförande är huset diskret och underordnar sig huvudbyggnaden. Du kan välja mellan ett fullhögt hus med loft eller ett lite lägre och nättare utan loft.

Våra smarta gästhus med loft finns i tolv fina planlösningar. Du kan få ditt hus brett eller smalt och orienterat mot framsidan eller gaveln.

Som i alla Sommarnöjens hus är interiören genomgående i naturmaterial och alla detaljer håller samma höga kvalitet som i våra större hus. Se mer av husen här.

Publicerad: 2020-11-02


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress