Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Ladda för fjällsemester hos Haglöfs i Stockholm!

Knastrande snö under kängorna. Rosiga kinder. Iskalla fingrar som värms framför brasan. En kall öl i handen och historier om dagens bravader i skidbacken. Längtar du? Det gör vi. Drömmer du kanske till och med om ett eget attefallshus i fjällen? Det gör vi också.

Onsdag 30 november kl 17.30–19.00 bjuder vi in till en expertdialog med lite extra fokus på Vinter.

Vi bjuder på något gott och svarar på frågor om allt från regler och krav för bygglov till var på tomten nya hus får placeras och vad som är bra att tänka på om du vill bygga ett hus i fjällen. Eller på en ö i skärgården också för den delen. Vi kommer att ta upp allt som rör byggprocessen precis som våra tidigare så uppskattade expertdialoger.

På Kungsgatan 10 i Stockholm, i Haglöfs Brand store närmare bestämt, finns en miniatyr av ett fjällhus från Sommarnöjen. Det lilla huset längst in i butiken är en tillflykt bort från storstadens stress där du kan slå dig ner och drömma dig bort till fjällen. Huset är inrett enligt vår interiörstil Varm med väggar, golv och tak byggd i naturligt vacker och hållbar granpanel. Det ljusa träet lyser upp vintermörkret och ger en varm och ombonad känsla.

Haglöfs vill precis som vi göra det lättare för människor att vara i naturen. Under kvällen kommer de ha extra fina erbjudanden och erbjuda 20% på hela sortimentet.

Kommer du? Osa till visning@sommarnojen.se senast söndag 27 november.

Läs mer om vår kollektion Vinter>

Läs mer om vad vi tar upp under våra expertdialoger>

Publicerad: 2022-10-28


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress