Friggebod 30 kvm

Söker du en friggebod eller ett bygglovsbefriat hus på 30 kvm? Sommarnöjen har Sveriges största sortiment av friggebodar och andra bygglovsfria hus av hög kvalitet. Vi bygger ditt hus helt färdigt av finaste naturmaterial för användning året om. I många år framåt.

Den legala termen friggebod avser ett komplementhus med en maximal byggyta på femton kvm. Önskar du en friggebod på 30 kvm har vi många olika bygglovsfria modeller att välja mellan.

Vi skapade Sveriges första bygglovsfria hus på 30 kvm. I dag har vi ett brett sortiment av kompakta hus, som alltid levereras nyckelfärdiga. För oss betyder detta att du får ditt hus helt färdigt, utan att behöva göra några tillägg.  Rejäl isolering, massivt trä, fina naturmaterial och genomtänkta detaljer är standard hos oss.

Komplett inredda

Våra kompletta hus med kök och badrum uppfyller de krav som ställs på hus för permanentboende, så kallade komplementbostadshus. Om du föredrar att använda ditt hus som gästhus, bastuhus eller hemmakontor har vi flera smarta modeller att välja mellan. 

Totalansvar

Med vår tjänst Totalansvar behöver du inte göra någonting alls själv. Vi sköter kontakterna med kommunen, handlar upp och samordnar grundarbete och anslutningar av el och VA samt tar 10 års ansvar för hela projektet.  

Kvalitet

Väljer du ett hus från Sommarnöjen kan du känna dig trygg med att både funktion, form och byggkvalitet håller hög standard. Vårt utvecklingsteam med fem arkitekter och inredare ser över och förfinar våra hus varje år. Golvtiljor, skjutglaspartier, kökssnickerier, badrumsbeslag och alla andra detaljer utvärderas och förbättras. Det hus vi lämnar ifrån oss ska alltid vara det allra bästa vi kan tillverka.

Tillverkning

Vi bygger våra hus helt färdiga inomhus i vår egen fabrik. Det ger oss full kontroll på tillverkningsprocessen med stomme, finsnickerier, el och VA. Vi tar huset till din tomt och lyfter det på plats med en kran. Det ger minimal åverkan på naturen och gör att du kan flytta in direkt.