Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Gotländskt hus för G.A.D

Sommarnöjen har skapat ett hus tillsammans med den gotländska möbeltillverkaren G.A.D. Det visas i sommar vid G.A.Ds outlet i vackra Västergarn söder om Visby.
G.A.D har gedigen erfarenhet av att skapa möbler som förenar tidlös design och klassiskt hantverk. Sommarnöjen bygger vackra fritidshus runt om i Sverige.
Företagen har lika höga ambitioner när det gäller naturmaterial, hållbarhet och enkla former. Därför ser man ofta att Sommarnöjens kunder väljer att inreda sina hus med möbler från just G.A.D.
Sommarnöjens hus för G.A.D har vuxit fram i dialog mellan Sommarnöjens arkitekter och grundaren av G.A.D, Kristian Eriksson.
Storleken på just 30 kvm är ingen slump eftersom det bedöms bli det nya formatet på framtidens Attefallshus. Formen utgår från en traditionell gotländsk lada och är så diskret att den passar i alla miljöer.
Husets gavlar är täckta med träpanel medan långsidorna är öppna och släpper in ljus rakt genom allrummet. Utsidan är monokrom – där träväggar och trätak är behandlade med faluröd trätjära och de specialritadeskjutglaspartierna ger en industriell känsla.
Insidan är utformad med ljusgrå väggar och betsat furugolv för att lyfta fram de fina möblerna från G.A.D. Köket och sovloftet är integrerade i inredningen.
Välkommen till G.A.Ds outlet i Västergarn som håller öppet under juli. På plats finns representanter från Sommarnöjen och G.A.D liksom möbler till outletpriser.
Vid beställning av ett hus till Gotland före den 31 augusti ingår möbler från G.A.Ds butik i Visby för 1.000 kr för varje kvadratmeter hus! Maila michaela@sommarnojen.se för att boka ett möte.

Publicerad: 2019-06-13


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress