Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Konstruktion

Våra modulbyggda hus är konstruerade med samma precision som våra platsbyggda hus. Skillnaden är att vi bygger huset i förväg, i vår fabrik.

Att vi tillverkar ditt hus i perfekta förutsättningar inomhus gör processen kortare. I vår fabrik finns varken regn eller väta, vilket begränsar miljöns påverkan under tillverkningsprocessen. Alla hantverkare samverkar och kvalitetskontrollen är minutiös.

Varje hus bärs upp av en massiv träkonstruktion som är förstärkt med en unik stålram runt om. Det ger en riktigt styv byggnad som klarar snölaster även allra längst upp i norr. Och det gör att huset kan levereras färdigbyggt, komplett med inredning och fungerande kök och badrum.

Vi isolerar huset med ekologisk fiber av återvunnet glas istället för konventionell mineralull. Undergolvet är byggt i vattenbeständig board istället för vanlig golvspånskiva. Under huset skyddar en förzinkad stålplåt mot fukt och skadedjur. Det här är detaljer som ger våra hus en långsiktig kvalitet på en annan nivå än andra fabriksbyggda hus.

Invändigt använder vi material som är naturliga, hållbara och återvinningsbara. I våra hus finner du trä, granitkeramik och porslin, inte lamellgolv, gipsväggar och plastdetaljer. Målet är att du ska få ett hus där du kan leva i samklang med naturen.

Publicerad: 2022-05-03


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress