Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Markutveckling och turism

Om du äger och vill utveckla din mark gör Sommarnöjen projektet enklare och affären säkrare.

Vårt formspråk, kvalitet och varumärke efterfrågas av konsumenter över hela landet. Det gör att du får ut mer värde på marknaden. Samtidigt som våra fasta priser garanterar att produktionen håller budget.

Vi möter husköpare dagligen och har god kunskap om vad de söker i sitt framtida fritidshus eller fjällhus. Det gör att vi kan hjälpa dig att skräddarsy ditt projekt så att det blir unikt och attraktivt. Om du planerar ett område med flera hus kan vi bygga ett visningshus, bemanna det med en kunnig säljare och hjälpa dig med marknadsföring av hela projektet genom våra kanaler.

Om du ska etablera eller utveckla en anläggning för turism eller konferens kan hus från Sommarnöjen addera vackert boende och höja värdet i konceptet. Oavsett om basen är ett hotell eller pensionat, bed and breakfast, stugby eller en campingplats.

Du kan beställa allt från funktionella stugor för självhushåll till exklusiva hotellbungalows i alla storlekar. Enkelt, tryggt och till oväntat låg kostnad jämfört med att bygga motsvarande kvaliteten på plats.

Tillsammans tittar vi på din affärsmodell och utformar utifrån det den mix av hus med den standard och inredning som ger långsiktig avkastning och problemfritt ägande. Vi svarar för arkitekturen, sköter bygglovsprocessen, bygger husen i klara i vår fabrik och levererar dem färdiginredda till dig.

Du får skräddarsydda och arkitektritade hus i naturmaterial till fasta och tydliga priser så att du kan budgetera hela projektet tidigt. Eftersom vi arbetar långsiktigt kan vi komplettera husen med fler enheter, eller förnya inredningarna, allt eftersom din verksamhet utvecklas. Då de flesta av våra hus upp till 50 kvm kommer helt färdiga kan de också flyttas vilket gör att du enkelt kan ändra placering – eller välja att sälja husen ­hela – i framtiden.

Ta kontakt med oss så besöker vi dig gärna och lyssnar på dina tankar. Och diskuterar utformning av hus liksom lösningar för finansiering som leasing och uthyrning.

Publicerad: 2021-10-03


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress