Bolundare med loft

Sommarnöjen har Sveriges största sortiment av Bolundare med loft. Vi bygger ditt hus helt färdigt av finaste naturmaterial för användning året om. I många år framåt.

Söker du efter den perfekta Bolundaren med loft? Sommarnöjen skapade Sveriges första Bolundare med loft redan 2014, tillsammans med arkitekt Thomas Sandell. Regeringen premiärvisade sedan vårt hus på Norrmalmstorg i Stockholm när man presenterade den nya lagstiftningen.

I dag har vi ett brett sortiment av Bolundare med loft, som alltid levereras nyckelfärdiga.
För oss betyder detta att du får ditt hus helt färdigt, utan att behöva göra några tillägg. Rejäl isolering, massivt trä, fina naturmaterial och genomtänkta detaljer är standard hos oss.

Bolundare med loft som standard

Alla våra Bolundare med sadeltak har loft som standard. De finns i stilrent tidlöst utförande och i mer romantiskt klassiskt. Våra moderna Bolundare med pulpettak finns både med loft och i lägre versioner utan loft.
Våra loft har fin träinredning, fallskydd och integrerad belysning. I en del modeller kan du välja till ett extra stort loft och i andra kan du addera ett andra sovloft. Komplementbostadshuset Smal med sovrum (tidlöst, klassiskt och modernt) kan fungera som komplett bostad med sex sovplatser – dubbelsäng i det avskilda sovrummet och dubbelmadrasser på två separata loft.

Komplett inredda Bolundare

Våra kompletta hus med kök och badrum uppfyller de krav som ställs på Bolundare för permanentboende, så kallade komplementbostadshus. Om du föredrar att använda Bolundaren som gästhus, bastuhus eller hemmakontor har vi flera smarta modeller att välja mellan.

Vi gör det enkelt att bygga Bolundare med loft

Med vår tjänst Totalansvar behöver du inte göra någonting alls själv. Vi sköter kontakterna med kommunen, handlar upp och samordnar grundarbete och anslutningar av el och VA samt tar 10 års ansvar för hela projektet.

Vi hjälper dig genom regelverket

Väljer du ett hus från Sommarnöjen kan du känna dig trygg med att både funktion, form och byggkvalitet håller hög standard. Vårt utvecklingsteam med fem arkitekter och inredare ser över och förfinar våra hus varje år. Golvtiljor, skjutglaspartier, kökssnickerier, badrumsbeslag och alla andra detaljer utvärderas och förbättras. Det hus vi lämnar ifrån oss ska alltid vara det allra bästa vi kan tillverka.

Färdig Bolundare direkt till din tomt

Vi bygger våra Bolundare helt färdiga inomhus i vår egen fabrik. Det ger oss full kontroll på tillverkningsprocessen med stomme, finsnickerier, el och VA. Vi tar huset till din tomt och lyfter det på plats med en kran. Det ger minimal åverkan på naturen och gör att du kan flytta in direkt.