Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK

Attefallshus med badrum och toalett

Våra Attefallshus med badrum och toalett finns med tre olika yttermått och fyra funktionella planlösningar. Alla har väl utnyttjade 25 kvm med komplett badrum och ett eller två gästrum. Välj mellan högt utförande med loft eller diskret lågt.

Som alla Sommarnöjens hus kan ditt Attefallshus med tidlös, klassisk eller modern arkitektur.

Du får en nyckelfärdigt monterad Sommar 25 med badrum från 660.000 kr med loft och 590.000 kr utan loft. Transport och markarbete offereras individuellt.

Unikt i våra minsta hus

Äkta arkitektur

Sommarnöjens minsta hus är värdiga komplement till din huvudbyggnad. De har rena former och välavstämda linjer och hantverket håller samma kvalitet som våra större hus. I alla avseenden är detta arkitektritade hus, inga förstorade bodar eller förkrympta villor.

Enkelt

När du har beställt ditt hus byggs det i vår fabrik, inomhus. Sedan levererar vi det färdigt till den plats du valt. Vi tar ansvar för kvaliteten genom hela leveransen, ned till minsta handdukskrok. Det är ett komplett hus som lyfts på plats, utan någon påverkan på tomten. Och du kan flytta in redan samma dag.

Skräddarsytt

Våra små hus finns i flera mått som alla kan fås med olika arkitektonisk stil, planlösning, utförande och material. Den personliga prägeln sätter du genom de många tillval och anpassningar vi erbjuder.

Fakta & priser

Här hittar du prislistor, specifikationer och svar på de vanligaste frågorna om vår process. Om du hellre pratar med oss personligen, kontakta oss gärna här.

Se dig omkring

Upptäck Modern Sommar 25 med loft på insidan.

Skräddarsytt för privatpersoner, markägare och hotell

Vad ska ditt nya hus förmedla? Hur ser markförhållandena ut? Vilka funktioner ska rymmas? Hur tänker du om arkitektur, material och budget?

Våra arkitekter skapar huset för dig, vi hjälper dig med bygglov, bygger huset i vår fabrik och levererar det färdiginrett till din tomt. Skräddarsytt i naturmaterial till priset av ett kataloghus.

Om du äger och vill utveckla din mark gör Sommarnöjen livet enklare och affären säkrare. Vårt formspråk, kvalitet och varumärke efterfrågas av konsumenter över hela landet. Det gör att du får ut mer värde av ditt projekt. Samtidigt som våra fasta priser garanterar att produktionen håller budget.

Om du driver ett hotell, gästhus, stugby eller campingplats kan vi hjälpa dig att utveckla din verksamhet med vackert och flexibelt boende. Du kan beställa allt från funktionella kompakta stugor till exklusiva hotellbungalows i alla storlekar. Enkelt, tryggt och till oväntat låg kostnad i jämförelse med kvaliteten och arkitekturen.

Ta kontakt med oss så delar vi med oss av våra tankar. Liksom lösningar för finansiering som leasing och uthyrning.

Galleri

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*