Sommarnöjet på Västkusten

Adress: Mossvägen 32, Hålta

Just nu färdigställer vi ett nytt permanent visningshus i Lökeberg, på vägen ut mot Marsstrand, där du är välkommen att boka möten för att planera ditt framtida hus.

Husen som just nu byggs är ett Tidlös Sommar 80 med planlösning Hav och ett Tidlöst Attefallshus med kök och badrum. Husen är behandlade i Tjärvitriol.

Huset går att besöka oanmält, men vill du komma in i huset och träffa oss från Sommarnöjen är det bäst att anmäla dig till någon av våra planerade visningar.

Planerade visningar – Vårt Västkusthem

Fasad behandlad med Tjärvitriol.

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa harmoniska interiörer där material, ytbehandlingar och kulörer samspelar.

Det stora huset i Lökeberg kommer få vår originalinteriör, Lugn, med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök som ger en somrig känsla. Attefallshuset kommer få interiöstil Ren med obrutna ytor, mörka golvtiljor och släta väggar.

Huset kommer inredas av Frida Ramstedt som står bakom Trendenser, en av Sveriges största och första bloggar om inredning och design.

Frida Ramstedt – Trendenser

Våra Tidlösa hus har i standardutförande inget takutsprång. Men för att visa på möjligheter har vi valt att lägga till takutsprång både på det stora huset och Attefallshuset.

Tidlöst hus med extra takutsprång.

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.