Sommarnöjet på Västkusten

Adress: Mossvägen 32, Hålta

Vi har precis öppnat vårt nya permanenta visningshus i Lökeberg, på vägen ut mot Marstrand. Här kan du uppleva ett Tidlös Sommar 80 med planlösning Hav och ett Tidlöst Attefallshus med kök och badrum och boka möten för att planera ditt framtida hus.

Det stora huset har interiörstil Lugn, med vitvaxade trägolv, snickerier och kök och finsågad panel på väggarna. Attefallshuset har interiöstil Ren med obrutna ytor, mörka golvtiljor och släta, grå väggar.

Huset går att besöka oanmält, men vill du komma in i huset och träffa oss från Sommarnöjen är det bäst att anmäla dig till någon av våra planerade visningar.

Planerade visningar – Vårt Västkusthem

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa harmoniska interiörer där material, ytbehandlingar och kulörer samspelar.

Det stora huset i Lökeberg har vår originalinteriör, Lugn, med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök som ger en somrig känsla. Attefallshuset har interiöstil Ren med obrutna ytor, mörka golvtiljor och släta väggar.

Huset är inrett av Frida Ramstedt som står bakom Trendenser, en av Sveriges största och första bloggar om inredning och design.

Frida Ramstedt – Trendenser

Planlösning Hav har den privata delen placerad bakom det långsträckta sociala utrymmet. Ostörd ytsikt genom främre långsidan och halva kortsidorna medan den bakre långsidan skyddar från insyn.

 

Läs mer om Tidlös Sommar 80

Sommar 80 med planlösning Hav.

Våra Tidlösa hus har i standardutförande inget takutsprång. Men för att visa på möjligheter har vi valt att lägga till takutsprång både på det stora huset och Attefallshuset.

Tidlöst hus med extra takutsprång.

Bildgalleri

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.