Gästhuset på Österlen

Adress: Kontakta oss så förmedlar vi gärna kontakten till Anna.

I sydöstra Skåne i den lilla byn Glimminge har vår kollega och visningsvärd, Anna, uppfört ett gästhus intill sin bostad.

Gästhuset är ett Tidlöst Attefallshus på 30 kvm. I tidlöst utförande har huset en lugn och genomtänkt arkitektur som sträcker sig bortom dagens mode. Tydlig form och utsikt i flera väderstreck tack vare skarpt sadeltak och obrutna skjutglaspartier. Huset är behandlat i svart tjärfärg och har faltak i kärnfuru.

Boka visning här!

Läs reportaget ”Lilla Provance på Österlen”

Huset är behandlat i svart tjärfärg och har faltak i kärnfuru.

Våra komplementbostadshus på 30 kvm och loft finns med åtta smarta planlösningar. Du kan få ditt hus brett eller smalt, orienterat mot framsidan eller gaveln och med eller utan separat sovrum.

Som i alla Sommarnöjens hus är interiören genomgående i naturmaterial, köket snickeribyggt och badrummet elegant. Naturligtvis uppfylls alla krav som ställs på komplementbostadshus enligt den nya lagstiftningen.

Planlösningen som Anna valt kallar vi bred med sovrum.

 

Läs mer om Tidlöst Attefallshus

Planlösning Bred med sovrum

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa harmoniska interiörer där material, ytbehandlingar och kulörer samspelar.

Gästhuset på Österlen har interiörstil, Rå, med ärliga naturmaterial. Oljad björkplywood på väggar, snickerier och kök. Insidor av fönster och dörrar är behandlade i järnoxidsvart och de små detaljerna går i samma svarta ton. Badrummet har ett samtida uttryck och granitkeramik med betongkänsla.

Läs mer om våra interiörstilar

Interiörstil Rå

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.