Fjällparadiset i Storhogna

I Storhogna i Härjedalen har Malin och Kristian byggt sitt alldeles egna fjällparadis.

Huset är ett Tidlöst Sommar på 50 kvm. I tidlöst utförande har huset en lugn och genomtänkt arkitektur som sträcker sig bortom dagens mode. Tydlig form med skarpt sadeltak och stora fönsterpartier. Huset är behandlat i svart tjärfärg och har plåttak.

Är du intresserad av att se huset så förmedlar vi gärna kontakten till Malin och Kristian, så att ni kan boka in en privat visning mellan traillöpningspassen och skidåkningen.

 

Boka visning här!

Skjutglaspartierna är utbytta mot stora, fasta fönster istället. I fjällen har man mindre behov att kunna öppna upp stort och genom att dra upp fönstren 50 cm så skyddar det fönsterkarmen bättre mot snö.

Sommar 50 är skapat för familjen som behöver två sovrum och väl utnyttjade ytor. Ett prisvärt och komplett fritidshus som rymmer det mesta.

Här finner du ett allrum med funktionellt kök och ett komplett badrum. Ett större sovrum och ett mindre med plats för våningssäng, liksom ett sovloft där även gästerna får plats.

 

Läs mer om Tidlöst Sommar 50

Planlösning Berg

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa harmoniska interiörer där material, ytbehandlingar och kulörer samspelar.

Detta hus har vår originalinteriör, Lugn, med finsågade paneler vilket ger en lantlig känsla. Vägg och tak har en massiv finsågad träpanel i matt vitt. På golvet ligger en massiv borstad furutilja behandlad med vitpigmenterad hårdvaxolja. Köket är snickeribyggd i massivt trä med vitpigmenterad mattlack och luckor och lådfronter i matt vitt. Fönster och dörrar invändigt är av trä behandlat med transparent vitpigmenterad mattlack. I badrummet möts ljust trä och varmgrå granitkeramik.

Läs mer om våra interiörstilar

Interiörstil Rå

Huset nyttjas såväl sommar som vinter av det aktiva paret.

💙 Se vackra bilder från livet i fjällstugan på deras Instagramkonto: Stugan365

Följ Stugan365 på Instagram

Interiörstil Rå

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.