Lantlig idyll i Stora Rör

Adress: Jarlavägen, Stora Rör

Strax norr om Färjestaden på Öland finns en pittoresk småbåtshamn vid namn Stora Rör. Ett stenkast från hamnen, finns ett 120 kvadratmeter stort familjehem som håller öppet för visning hela sommaren.

Huset som byggs är ett Klassisk Sommar 120 med planlösning Sjö. I klassiskt utförande förverkligas den romantiska drömmen om en lantlig gård. Sadeltak med takutsprång samt skjutglaspartier och fönster med äkta wienerspröjs gör att huset smälter in i traditionell bebyggelse. Huset är målat i Faluröd och har rött plåttak.

 

Besök detta hus!

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa harmoniska interiörer där material, ytbehandlingar och kulörer samspelar.

Huset på Öland har vår originalinteriör, Lugn, med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök som ger en somrig känsla. Finsågade paneler på innerväggar och tak som ger atmosfär. I badrummet möts ljust trä och granitkeramik i toner av kalksten.

Huset inreds av Lovisa Furubo som arbetar som fotograf och stylist och brinner för hållbarhet och återbruk. För två år sedan köpte hon och hennes man ett ödehus utanför Kalmar. På hennes blogg på Residence kan man följa deras resa från slitet ödehus till drömhem.

Inspireras av Lovisa Furubo

 

Foto och styling av Lovisa Furubo.

Sommar 120 är huset som vi har skapat utan att behöva kompromissa. Huset erbjuder funktion och komfort oavsett om det som fungerar som ett andra hem eller som permanent boende.

 

Läs mer om Klassisk Sommar 120

Planlösning Sommar 120 Sjö

Inredningen är främst från vår samarbetspartner, Nordic Nest. Fotokonst från Emmi Roosling. Mjuka lakan, porslin och Kimono från butiken Kookoon i Borgholm. Utemöbler och inredning från ByShape Design. Keramik från Linn Abelin. Glas från Skruf. Underbara korgar från Korbo. Mjuka badrumstextilier från Pelle vävare. Gardiner och textil på loftet från Inredningsshoppen i Kalmar. Blomkonst av torkade blommor från Blombruket. Boken Ölänningar av Projekt 0485. Handstöpta ljus från Stick och Brinn i Kastlösa.

Ser du något du gillar så kontakta oss så hänvisar vi dig rätt!

Många fina samarbetspartners har bidragit till inredningen.

Bildgalleri

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.