Sveriges första Attefjällshus – Nu auktionerar vi ut vårt exklusiva utställningshus!

Vi har många Attefallshus i vår kollektion och till Åre Höstmarknad 2023 utvecklade vi ytterligare ett – Attefjäll. Syftet var att visa upp 30 kvadratmeter optimerade för livet i fjällen.

Oavsett om huset ska användas som komplett boende för den lilla familjen, för gäster eller hyras ut så finns allt man behöver för en bekväm vistelse. Nu när utställningen är klar auktionerar vi ut vårt exklusiva utställningshus.

Attefjäll är fullt utrustat med alla Sommarnöjens tillval och mer därtill. Husets värde inklusive tillval såsom snickeribyggd säng, förvaringsmöbel och sittbänk samt all lös inredning är 1 960 000 kr. Huset finns bara i detta exemplar. Budstart 1.400.000 kr.

 

UPPDATERING: Nu är huset sålt!
Vi säljer huset till högsta inkomna bud måndag 18 mars kl.10.00

Attefjällshuset med fasad och faltak i svart tjärfärg.

Exteriört finns ett skidförråd och en platsbyggd bänk utanför entrédörren, samt en smart nisch där man kan välja att ha vedförvaring eller en till bänk att möta vårsolen på. Interiört möts man av en ombonad träkänsla med massiv gran på golv, väggar och tak. Kök och snickerier går i mörkt antracitgrå.

 

Vad ingår? Ladda ner komplett specifikation här.

Vårt Attefjällshus består av ett ljust allrum med komplett, snickeribyggt träkök med integrerad diskmaskin, kyl och frys. Utsikt i fyra väderstreck med stora fönsterpartier i två av dem. Platsbyggd soffa med god förvaring som gör att det går att bo flera på liten yta. Avskild sovalkov med plats för 160 cm bred säng.

Badrummet är litet men känns lyxigt med mörk granitkeramik, golvvärme och vägghängd toalett. I hallen finns plats för torkskåp, tvättmaskin och smart förvaring av såväl pjäxor som jackor och hjälmar under trappan upp till loftet. Loftet har plats för 160 cm bred madrass och ett stort fönster.

Ladda ner ritningar här

För att skapa en riktigt mysig inredning har tagit hjälp av Cecilia Theolin som står bakom Theolin Interior Design och butiken TID ett stenkast från Åre torg. All inredning i huset ingår vid försäljningen.

Vinner du budgivningen rekognoserar vi vägen till din tomt och säkerställer att kranlyft fungerar. Därefter hjälper vi dig med bygganmälan. Skulle transporten inte gå att genomföra eller huset inte få placeras på din tomt hävs givetvis ditt köp. Trailertransport till adress med bilväg inom Sverige ingår. Kranlyft på plats och markarbeten tillkommer priset.

Är du osäker om du får placera huset på din tomt så kontakta oss så hjälper vi dig titta på detaljplanen.

UPPDATERING: Nu är huset sålt.

Bildgalleri

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.