Sveriges första Attefjällshus!

Sedan reglerna för Attefallshus kom har vår försäljning av dessa smarta, små hus ökat för varje år. Vi har många Attefallshus i vår kollektion men lanserar nu vårt – och Sveriges – första speciellt utformat för livet i fjällen. Upptäck vårt helt nya Attefjällshus!

Oavsett om huset ska användas som komplett boende för den lilla familjen, för gäster eller hyras ut så finns allt man behöver för en bekväm vistelse. Exteriört finns ett skidförråd och en platsbyggd bänk utanför entrédörren, samt en smart nisch där man kan välja att ha vedförvaring eller en till bänk att möta vårsolen på.

Läs mer om Attefjäll 30

Attefjällshuset med fasad och faltak i svart tjärfärg.

Interiört möts man av ev ombonad träkänsla med massiv gran på golv, väggar och tak. Kök och snickerier går i mörkt antracitgrå.

För att skapa en riktigt mysig inredning har tagit hjälp av Cecilia Theolin som står bakom Theolin Interior Design och butiken TID ett stenkast från Åre torg. Produkterna i huset kommer gå att köpa i butiken eller beställa genom Cecilia.

 

Vårt Attefjällshus består av ett ljust allrum med komplett, snickeribyggt träkök med integrerad diskmaskin, kyl och frys. Utsikt i fyra väderstreck med stora fönsterpartier i två av dem. Platsbyggd soffa med god förvaring som gör att det går att bo flera på liten yta. Avskild sovalkov med plats för 160 cm bred säng.

Badrummet är litet men känns lyxigt med mörk granitkeramik, golvvärme och vägghängd toalett. I hallen finns plats för torkskåp, tvättmaskin och smart förvaring av såväl pjäxor som jackor och hjälmar under trappan upp till loftet. Loftet har plats för 160 cm bred madrass och ett stort fönster.

Åre Höstmarknad

Den 29 september klipper vi bandet till det allra första huset på Åre Höstmarknad. Huset kommer stå vid stationen i byn tre dagar och du är välkommen in.

Under tre dagar, från 29 september till 1 oktober, fylls gatorna i Åre. Cykling, vandring, yoga, konstutställningar och mänger med utförsäljningar – alla i Åre bjuder in till något extra och programmet är späckat med aktiviteter. Passa på att åk dit denna helg, både för att se vårt unika hus och för att njuta av allt Åre har att erbjuda. Hela programmet hittar du här:

Åre höstmarknad – Läs mer

Vemdalen Lodge & Lya

Efter Åre höstmarknad kommer huset transporteras i Vemdalen. Kom och träffa oss på Vemdalens stora hus, hem och fritidsmässa den 3-4 november.

 

Vemdalen Lodge & Lya

    VILL DU VETA MER ELLER BOKA ETT MÖTE?

    Ställ en fråga eller lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.


      Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

      Få inspiration, nyheter och kommande husvisningar direkt i inkorgen.