Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Upplev 30 varma kvadrat! Premiärvisning 24 april.

Det är många som vill uppleva känslan i våra Attefallshus och nu kan vi äntligen bjuda in till vårt nya, mindre visningshus i Roslagen. Söndagen 24 april har vi premiärvisning och både säljare och arkitekter kommer finnas på plats för att svara på frågor.

Attefallshuset är ett komplett Komplementbostadshus på 30 kvm. Utförandet är tidlöst och både fasaderna och faltaket i kärnfuru är behandlade med svart tjärfärg. Interiören har vår senaste interiör, Varm, med massiv gran på golv, väggar och tak. I badrummet möts ljust trä och antracitgrå granitkeramik och de mörka tonerna går igen i kök och snickerier.

Huset är skapat för att ge maximal rymd, ljus och för smidig funktion. Det rymmer ett allrum med kök, ett fint sovrum, badrum och ett loft med extra sovplatser. Det är inte konstigt att planlösningen, Bred med sov, är vårt mest populära i attefallshus. Läs mer om modellen här.

Även våra minsta hus är utformade för att fungera som riktiga hem, där arkitektur, byggkvalitet, materialval och inredning samspelar. De uppfyller alla krav som ställs på permanentboende men fungerar också perfekt som kompakt fritidshus eller gästhus på landet.

Du finner vårt nya hus bredvid vårt större visningshus i den lantliga byn Ortala, strax utanför Norrtälje. Adressen är Jerk Matts väg 37, Väddö. Visningsvärd finns på plats varje söndag 12-15.

Vill du passa på att sitta ner med en säljare eller arkitekt för att diskutera igenom ditt framtida projekt så boka gärna en tid genom att maila till michaela@sommarnojen.se .

Hoppas vi ses där!

Publicerad: 2022-04-06


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress