Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Premiär för vårt nya
visningshus på Gotland!

Efterfrågan av Sommarnöjen är stor på Gotland och vi har redan uppfört ett trettiotal hus på ön. För att lättare möta kunder och få fler att uppleva våra hus så har vi nu glädjen att bjuda in till ett visningshus i natursköna, Ardre.

Ljugarn på Gotlands östra sida är sedan förra sekelskiftet känt som en elegant badort. Flera av dåtidens stora sommarnöjen ståtar längs med Strandvägen och 1930 fanns inte mindre än fem badpensionat i Ljugarn. Det känns extra roligt att kunna presentera ett samtida sommarnöje vid sidan om de äldre.

I natursköna, Ardre, strax utanför Ljugarn finner du vår 50 kvadratmeter stora Sommar med arkitekturstil Tidlös och planlösning Berg. 50 kvadratmeter kan låta lite, men med sin effektiva planlösning rymmer huset mycket. Ett stort, ljust allrum med kök som går att öppna upp så att det knyts samman med altanen utanför. Två sovrum där det ena har en dubbelsäng och det andra en våningssäng. Ett badrum med dusch och tvättmaskin samt ett loft för övernattande gäster.

Visningshuset har interiörstil Lugn med ljusa naturmaterial och fina detaljer. Det är inrett av Frida Ramstedt som står bakom Sveriges största inredningsblogg, Trendenser, med möbler från Gotländska, G.A.D. Precis som våra hus är G.A.D:s möbler av högsta kvalitet, tillverkade för hand i massiva naturmaterial.

Den 8 juli kl.12 bjuder vi in till premiärvisning med expertdialog. Kom och träffa oss och få svar på alla dina frågor om hus, arkitektur, byggnation och bygglovsregler!

Foto av Frida Ramstedt för @Trendenser

Öppettider i sommar

8 juli kl.12-15.00 – Premiärvisning med expertdialog!
9 juli kl.12.00-14.00
13 juli – Förboka en visning
19- 22 juli kl.12.00-15.00
10 augusti – Förboka en visning

Maila visning@sommarnojen.se om du vill se huset en annan tid så försöker vi ordna det.

Adress till huset:

Andre Alsarve 811 A
623 66 Ljugarn, Gotland

Publicerad: 2022-06-27


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress