Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Så får du ett bygglovsfritt komplementhus på 25 kvm redan i sommar

Den 2 juli får du addera ett komplementhus på 25 kvadratmeter stort komplementhus på din fastighet utan bygglov. Sommarnöjen har förberett sig för lagändringen och kommer att presentera flera nya kollektioner med bygglovsfria komplementhus till sommaren.

Sommarnöjens nya bygglovsfria komplementhus har utvecklats under 15 månader med våra arkitekter, inredare och konstruktörer. Ambitionen har varit att ta fram vackra och intelligenta hus i naturmaterial som blir tillgängliga för fler. Därför kommer vi att bygga husen inomhus i vår fabrik och leverera dem nyckelfärdiga över hela landet. Inredningen med kök, badrum eller sängar är då redan klar. Det innebär kvaliteten från våra platsbyggda hus men till en annan kostnad.

Dessa hus med en storlek på 25 kvadratmeter ger utrymme för ett andra bostadshus och då är det viktigt att ytan är väl disponerad och inredningen anpassad. Då de nya husen får vara fyra meter höga blir det även möjlighet till sovloft på vissa modeller.

De nya kollektionerna kommer att presenteras i juni. Vi tar dock emot förfrågningar redan nu och kommer att ge mer information till de som kontaktat oss. Vi kommer att leverera de första bygglovsfria komplementhusen i sommar till de som har gjort intresseanmälningar till oss under våren.

Välkommen och skriv en rad till Tomas hos oss om du vill göra en intresseanmälan eller ring honom direkt på 08-41071502.

Publicerad: 2014-02-06


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress