Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK
Fritidshus

Fritidshus

Våra vackra och nyckelfärdiga fritidshus är skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen och finishen håller hög nivå men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda hus.

I kollektionen Sommar har vi samlat all vår erfarenhet från platsbyggda sommarnöjen. Enkla former och hållbara material. Allt för att komma så nära naturen som möjligt. Vi kallar det naturlig arkitektur.

Unikt i våra fritidshus

Naturmaterial

När vi skapade kollektionen Sommar var naturen vår inspiration. Husen har enkla former, som smälter in i naturen och inte konkurrerar med den.

Våra interiörer ger närkontakt med tomten. Med stora glaspartier och integrerade uteplatser blir det enkelt att leva uteliv på landet.

Materialen är naturliga, hållbara och återvinningsbara. Massivt oljat trä, granitkeramik och fina detaljer skapar en miljö där det går att leva i samklang med naturen, generation efter generation.

Prisvärt

Sommar är konstruerade med samma precision som våra platsbyggda hus. Skillnaden är att dessa hus byggs i vår fabrik. Då blir priset lägre.

Varje hus bärs upp av en unikt styv stålram. Därför kan det levereras färdigt, komplett med all inredning, kök och badrum.

Vi isolerar med ekologisk återvunnen fiber, även innerväggarna. Under skyddar förzinkad stålplåt mot fukt och skadedjur. Detta är detaljer som ger kvalitet som platsbyggda hus. Till pris av kataloghus.

Snabbt och skonsamt

Vår byggtid är kort eftersom vi tillverkar hus inomhus i perfekta förhållanden. I vår fabrik finns varken regn eller väta. Hantverkare kan arbeta effektivt och kvalitetskontrollen är minutiös.

Ditt hus blir som du har beställt det redan på fabriken och levereras komplett. Större hus kommer i några moduler som vi monterar ihop innan du flyttar in.

När du slipper byggnation på platsen skonar du tomten. Huset lyfts ner uppifrån och naturen lämnas orörd.

Finn huset som passar dig

Alla våra fritidshus går att få med arkitektur, planlösning och inredning som passar din smak.


Fakta & priser

Här hittar du listor, specifikationer och svar på de vanligaste frågorna. Om du hellre pratar med oss personligen, kontakta oss gärna här.

Se dig omkring

Upptäck Tidlös Sommar 50 Berg på insidan.

Galleri

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*