Sommarnöjens symbol

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Priser och specifikationer

Våra priser är tydliga, fasta och transparenta.  De avser alltid nyckelfärdiga hus där inredning, montering och målning invändigt och utvändigt ingår. Vi tar fullt ansvar för vår slutprodukt och levererar därför inte byggsatser eller halvfärdiga hus.

Fasta priser med specifikationer på våra grundmodeller finner du i våra tre prislistor – fritidshus, fjällhus samt Attefallshus och bodar.

Det som tillkommer i din totalkostnad är sådant som är beroende av din tomt – var den ligger och hur den ser ut. Det gäller frakt (vägtransport och kranlyft) och mark (grund och anslutningar).

När vi vet leveransadressen till dig kan vi ge dig ett fast pris på vägtransporten. Den inkluderar då trailer från vår fabrik till dig, inklusive transporttillstånd, följebil och eventuella färjor.

Kostnaden att lyfta huset på plats med kran är främst beroende av avståndet från vägen (eller stranden) till platsen där du önskar placera huset. Som exempel kan ett lyft av ett attefallshus på 10-15 meter hamna på 15.000 kr–30.000 kr medan ett lite mer avancerat lyft ofta hamnar på 40.000-60.000 kr.

Plintgrund kostar i genomsnitt 1.500 kr per kvadratmeter byggyta. Grävning och dragning av el och VA kostar ca 1.500 kr per meter medan inkopplingen när huset har levererats görs på några timmar.

För att du ska få en budget som gäller just det hus du önskar på den plats du önskar behöver en kranentreprenör och en markentreprenör besöka dig.  När du har fått en offert på hus och är intresserad av att gå vidare hjälper vi dig med detta.

Väljer du att köpa ditt hus med tjänsten Totalansvar tar vi hand om upphandling av dessa entreprenörer och ger 10 års garanti även på deras arbete. Om du föredrar att själv handla upp dessa tjänster hjälper vi entreprenörerna du väljer med ritningar och tekniska underlag.

Publicerad: 2019-10-27


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress