Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK
Arkitektur- och inredningsstilar

Arkitektur- och inredningsstilar

Våra hus kan beställas i tre arkitekturstilar – Tidlös, Klassisk och Modern. Det gör att våra hus passar in i olika natur- och kulturmiljöer.

TIDLÖS

Med sina vackra sadeltak passar våra Tidlösa hus in i de flesta miljöer. Skarp takfot utan utsprång ger en samtida karaktär, släpper in ljus, och ger fri utsikt. Obrutna skjutglaspartier från golv till tak får huset att kännas större och naturen att komma nära. Alla Tidlösa hus kan fås med loft i önskad storlek.

KLASSISK

Våra Klassiska hus fungerar även i känsliga omgivningar och blir där en naturlig del av miljön. Sadeltak med markerade utsprång och generösa glaspartier med äkta wienerspröjs ger en romantisk känsla. Alla Klassiska hus kan fås med loft i önskad storlek.

MODERN

Våra Moderna hus är diskreta och underordnar sig naturen. Slanka pulpettak och och breda skjutglaspartier ger ett lugnt intryck där inget stör.

Välj sedan inredning efter smak. Lugn, Rå eller Ren. De ger dig valfriheten att skapa ett personligt hem.

 

 

LUGN

Sommarnöjen original med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök. Slätspont på innerväggar och tak. Badrum i toner av kalksten.

REN

Ren är sobra Sommarnöjen med släta och obrutna ytor. Mörka golvtiljor som möter dimgrå släta väggar och snickerier. Sobert kök och badrum i duvgrå toner.

Rå är den nya tidens Sommarnöjen med ärliga naturmaterial. Oljad björkplywood på väggar, snickerier och kök. Fönster är invändigt behandlade i järnoxid svart. Badrum med industrikänsla.

Läs mer om våra hus här.

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*