Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK

Arkitekt hos Sommarnöjen

Sommarnöjen är alltid intresserade av att få kontakt med duktiga arkitekter för samarbete eller fast anställning – liksom arkitektstudenter för extrajobb.

Sommarnöjen ritar och bygger Skandinaviens vackraste sommarhus. Vår idé är att göra processen enkel och trygg för kunden. Därför tar vi ansvar hela vägen från skisser och bygglov till nyckelfärdiga hus med totalentreprenad. Våra hus har enkla och tydliga former och byggs i naturliga material i vår fabrik.

Som arkitekt hos oss ingår du i ett team som tillsammans ansvarar för den funktionella och estetiska utvecklingen av våra hus. Grunden i ditt arbete är att för varje projekt finna lösningar utifrån beställarens önskemål och budget samt byggplatsens förutsättningar. Arbetet sker i en kreativ miljö med nära samverkan med kollegor.

Din bas är vårt kontor i centrala Stockholm. Ibland besöker du kunder runt om i Sverige, analyserar byggplatser och sätter ut hus. Arbetet sker i huvudsak på kontorstid men kundmöten på kvällar och helger förekommer, liksom deltagande på mässor och andra events.

I detta ingår följande uppgifter:

  • Samverka med våra beställare för att anpassa Sommarnöjens hus till deras önskemål.
  • Ta fram bygglovshandlingar och på ett effektivt sätt sköta kontakter med handläggare inom bygglov, miljö & hälsa och strandskydd.
  • Ta fram underlag och beställningar till vår fabrik och stämma av konstruktionsritningar mot arkitektritningar och annat underlag.
  • Bistå i vidareutvecklingen av våra hus genom att söka nya och bättre lösningar, material och leverantörer.

Erfarenheter och krav:

  • Utbildad arkitekt med erfarenhet att arbeta med privata hem. Alternativt arkitektstudent för extra arbete.
  • God erfarenhet av dataprogram för att upprätta exteriör- och inredningsritningar samt visualiseringar. Vi arbetar med ArchiCAD och Revit.
  • Mycket god förmåga att organisera och strukturera sitt arbete.
  • Mycket god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Om du är intresserad av att arbeta med projekt från start till mål, smarta lösningar i liten skala och hållbart byggande – skriv en rad till jobb@sommarnojen.se.

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*