Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Varmt välkommen, Tony!

För ett år sedan invigde vi vår egen fastighet med visningshus i Roslagen. Att bygga upp egna visningsmiljöer – som vi kan forma som vi själva önskar och där man kan uppleva våra hus i lugna, lantliga miljöer – är något vi kommer satsa ännu mer på nästa år. Vi är övertygade om att det är i det personliga mötet, och allra helst i ett av våra hus, som den stora skillnaden mellan Sommarnöjen och alla andra märks mest.

Som ett led i att öka vår närvaro runtom i landet har vi anställt, Tony Beiving. Han är en av de mest erfarna i Sverige inom planering och projektering av hus och kommer fokusera på att hjälpa våra kunder utanför Stockholm.

Vi säger välkommen till Tony!

– Varför ville du arbeta hos Sommarnöjen?

Sommarnöjen är en hustillverkare som jag haft ögonen på under flera år. De växer och utvecklas och ligger alltid i framkant när det kommer till arkitektur. Uppdraget jag fått känns mycket stimulerande och engagerande och jag ser fram emot spännande kundmöten från norr till söder.

– ­Vad har du för erfarenhet sedan tidigare?

Jag har arbetat de senaste 17 åren inom försäljning av småhus och villor och även projektering vid byggnation. Jag hoppas kunna bidra med mycket erfarenhet och kunnande kring alla regler och potentiella fallgropar man som kund möter under sin husresa.

– ­Var kommer man kunna träffa dig?

Jag har min bas i Jönköping som ligger bra till för att besöka kunder i södra och mellersta Sverige. Dessutom tillbringar jag en stor del av min tid på västkusten och i Skåne, liksom i vårt fjällhus i Idre. Dessutom är jag i Stockholm någon dag i veckan för att träffa kollegor och kunder.

Huset i Roslagen har varit välbesökt under året och möjligheten att hyra huset för övernattning blev en succé i somras. Våra hus byggs inte på sex veckor och våra hus är inte billigast på marknaden. Men vi kan med stolthet visa upp genomtänkt arkitektur, naturliga material och kvalitet i minsta detalj som håller för många besökare och övernattande gäster år efter år. Välkommen att träffa Tony och vårt team av kunniga visningsvärdar!

Se höstens planerade visningar här >

 

Publicerad: 2022-09-19


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress