Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Upplev och köp vårt utställningshus på Hem & Villa i Göteborg

När huset premiärvisades på Stockholmmässan nyligen var det fyllt av folk i fyra dagar. Denna vecka kan du uppleva Sveriges största Attefallshus på Hem & Villa på Svenska Mässan i Göteborg. Direkt efter mässan kan det fullutrustade huset bli ditt.

Från torsdag den 30 oktober till söndag den 2 november finns Sveriges största bomässa i centrala Göteborg. Vid den stora scenen kan du besöka vårt senaste Attefallshus och uppleva utsikten från takterrassen. Du kan också få råd av våra arkitekter och inredare om dina byggplaner.

Det utförande som vi visar – c/o 25 Modern & Hög – är skapat för maximal rymd och optimerat enligt de nya reglerna för bygglovsfria hus. Det fungerar perfekt för åretruntboende, som kompakt fritidshus eller som extra bostadshus vid villan – för vuxna barn, släktingar och hyresgäster.

Eftersom vi vill ha omsättning på våra utställningshus har du möjlighet köpa just det hus som visas i Göteborg. Huset är fullutrustat med elegant badrum och kök och många tillval. För fullständig specifikation och pris vid nybeställning, se separat pdf om c/o Expo Edition.

Om du är intresserad, skriv till tomas@sommarnojen.se och lämna ett bud. Eller ge dina uppgifter i en särskild låda i huset under mässan. Huset kommer att säljas till det högsta budet vid mässans stängning på söndag.

För mer information om Hem & Villa i Göteborg, besök deras webbplats.

Publicerad: 2014-10-28


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress