Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Skapa din egen känsla – se våra tre nya inredningsstilar!

Från och med 2018 kan du välja mellan tre nya inredningsstilar i Sommarnöjens hus. Varje stil består av en kombination av vackra material, genomtänkta detaljer och noga avstämda kulörer. Alla är skapade speciellt för somrigt boende – men är ändå väldigt olika.

Stilen LUGN är en uppdatering av de lantliga interiörer vi har haft i våra hus i 10 år. Många förknippar Sommarnöjen med lugna, ljusa och massiva material. Nu har vi valt ännu finare vitvaxade golv och förbättrat slätsponten på väggar och innertak. I badrummen förenas känslan av sval kalksten med inbjudande detaljer i trä och läder.

Stilen REN passar den som mår bäst av släta och obrutna ytor. Här är golvtiljorna mörka och ger en fin kontrast till väggar och snickerier i vår egen dimgråa nyans. De mörkare duvgrå tonerna i kök och badrum ger djup åt interiören. Det helkaklade badrummet är medvetet stilrent med stora och matta plattor.

Stilen RÅ är skapad för den som tycker om ärlig enkelhet. Golvtiljorna har sin naturliga ton och hela inredningen – väggar, snickerier och kök – är välkomnande med oljad björkplywood. Med invändiga fönster, handtag, beslag och accenter i kontrastfärgen järnoxidsvart skapas spänning. Badrummet har industrikänsla med högblankt kakel i brickwork.

Nu blir det enklare än någonsin att få den känsla du vill i ditt hus. Alla stilar går att välja till alla våra hus och ingen kostar något extra.

Publicerad: 2018-07-25


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress